J O O S T  B O T M A N

Zanger, Liedschrijver, Gitaarleraar

Enkhuizen - Westfriesland - Nederland

Lorem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam tincidunt lorem enim, eget fringilla turpis congue vitae. Phasellus aliquam nisi ut lorem vestibulum eleifend. Nulla ut arcu non nisi congue venenatis vitae ut ante. Nam iaculis sem nec ultrices dapibus. Phasellus eu

NIEUWE PLAAT

Joost Botman maakt een Nederlandstalige CD/LP in een Amerikaanse jas. De Crowdfunding is inmiddels afgelopen en zeer geslaagd!Ik blijf op mijn plek en doe het langzaam aan- totdat ik verderop een oude trein hoor gaan - dan slaat mijn hoofd op hol - ik pak m’n plunjebaal - ik moet de wereld in - en als de bliksemstraal

- Zwerfkei


Wat?

Het is de hoogste tijd. Tijd om niet alleen de covers van grote voorbeelden als Johnny Cash, Bob Dylan en consorten te spelen, maar tijd voor het maken van een eigen plaat!


Nog niet eerder is het er van gekomen, een eigen plaat, maar nu is Joost er klaar voor. Een droom die uitkomt. Samen met steengoede muzikanten (Cok van Vuuren, Bart Wijtman en Rob Wijtman) wil Joost deze winter de studio van producer Gabriel Peeters induiken om een Nederlandstalige plaat te maken met invloeden van - en Joost mag het écht weten - de beste Americana.


Waarom?

Tijdens optredens, terwijl Joost samen met Cok van Vuuren de mooiste Nederlandstalige nummers speelt voelen ze het: Hier moeten we een album van gaan maken, dit is goed!


Wat hebben we van jou nodig?

Het maken van een album kost veel geld. Denk aan het in de studio opnemen samen met muzikanten, het produceren van het album, het maken van artwork en het drukken van elpee's en alles wat hierbij komt kijken. Deze winter willen ze aan de slag om dit album te realiseren.


Een donatie van jou kan dit mogelijk maken. Daarbij bieden ze leuke tegenprestaties passend bij het gedoneerde bedrag, zoals een kopie van het album, een uitnodiging voor de release party en meer.


Alvast onwijs bedankt voor jullie steun, het gaat mooi worden!