J O O S T  B O T M A N

Lorem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam tincidunt lorem enim, eget fringilla turpis congue vitae. Phasellus aliquam nisi ut lorem vestibulum eleifend. Nulla ut arcu non nisi congue venenatis vitae ut ante. Nam iaculis sem nec ultrices dapibus. Phasellus eu

What is Truth

Momenteel speelt Joost het theaterprogramma What is Truth, 

kijk in de agenda voor alle speeldata tot nu toe. Joost Botman op zoek naar de ware Johnny Cash. In de jaren’50 en’60 realiseerde JohnnyCash zijn eigen American dream. Hij werkte zich op van katoenplukkers zoon tot een superster met een eigen TV-show. Hij was een echte verhalenverteller, met zijn liedjes verkondigde hij een boodschap, maarmet de waarheid naam hij het niet altijd even nauw.


Joost Botman duikt in de geschiedenis van‘the Man in Black’. Een geschiedenis die bol staat van de tegenstellingen: drugssmokkelen religie, vaderlandsliefde en drankmisbruik, een familieman met een fascinatie voor hetgevangenisleven.


In Joosts nieuwe programma neemt hij het publiek mee in een aangrijpende en soms droogkomische vertelling over deze bijzondere zanger met het kenmerkende donkerbruinestemgeluid.


Het leven van Cash trekt voorbij in twintignummers. Tussen de nummers door vertelt Joost over het bijzondere leven van Cash, een van de grootste iconen in de Amerikaanse muziekgeschiedenis.


Joost Botman is gitarist en zanger. De nummers

van Cash passen uitstekend bij zijn warme stem. Joost trok vijf jaar lang door het land met een muziektheater programma over Simon and Garfunkel. Hij is een boeiende verteller met een geheel eigen, droogkomische voordracht. 


In het programma What is Truth werkt Joost samen met gitarist Jos Kolenberg.

Foto: Kim Ooteman