J O O S T  B O T M A N

Lorem

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam tincidunt lorem enim, eget fringilla turpis congue vitae. Phasellus aliquam nisi ut lorem vestibulum eleifend. Nulla ut arcu non nisi congue venenatis vitae ut ante. Nam iaculis sem nec ultrices dapibus. Phasellus eu

Debuutplaat Zomer


De plaat, op zowel CD en vinyl is vanaf nu

verkrijgbaar bij optredens. Hij is ook te koop  bij Meiden van de Wit in Enkhuizen en fruitkwekerij ’t Keetje in Lutjebroek, Uptown Records in Hoorn, Concerto in Amsterdam, maar ook te bestelen via mijn webshop


Nederlands Americana

Het maken van een eigen Nederlandstalige plaat stond al lang op de verlanglijst van Joost. In 2022 kreeg het eindelijk vaste vorm. 

Begin November is hij samen met een van de beste bands van Nederland de studio ingedoken. 

De sfeer in de studio was meer dan goed en dat is terug te horen op het album; het is een hele mooi plaat geworden. 


Op het album staan een aantal hertalingen van Amerikaanse grootmeesters als Hank Williams, Bob Dylan en Jim Croce maar ook Joost zijn eigen werk. Liedjes over avontuur, verandering en de band tussen familie.


Tijdens de presentatie van de plaat vertellen Joost en de muzikanten ze over het proces van het maken van het album, maar draait het vooral om de muziek. Gespeeld op een manier zoals alleen zij dat kunnen! 
Foto: Joost Botman